TechJano

Answers To 5 Frequently Asked Questions Faq About Windows Update

Oppdateringer-siden viser en oversikt over alle manglende oppdateringer for alle enheter som er koblet til konsollen. Enheter-siden viser en liste over enhetene dine, og fanen med oppdateringsresultater for enheten viser manglende oppdateringer for den spesifikke enheten. Ha full kontroll på oppdateringene med et sentralisert administrasjonssystem som lar deg gjennomsøke alle enheter, angi tidsplaner og motta rapporter fra ett enkelt instrumentbord. Det å ha et solid sikkerhetsgrunnlag er svært viktig, men antivirus alene er ikke nok.

Har du fått problemer etter siste oppdatering av Windows? Hvis du har det så finner du løsningen her, hvis ikke, så kan du slappe av og la de nye windowsoppdateringene komme inn på PC-en din etter hvert.

Deretter vil vi redigere innlegget slik at andre vil forstå det bedre. Etter maskinen er tilbakestilt vil du merke at den er blitt raskere, og at det er mindre programmer som forstyrrer. Hvis du trenger mer hjelp om dette emnet kan du ta kontakt med oss på eller kommer innom kontoret vårt.

Flere Tips

Alle Dell PC-er med Windows 10 som selges på dell.com, kan oppgraderes til Windows 11. For at PC-en skal kunne oppgradere til Windows 11, må den oppfylle minimumskravene til maskinvare og spesifikk maskinvare er nødvendig for enkelte funksjoner.

Installer Windows 11 Insider Preview

Nye Windows har all kraften og sikkerheten fra Windows 10, med et nydesignet og oppdatert utseende. Alt føres sammen for å gi deg en oppfriskende opplevelse på PC-en. Til slutt sørger vi for at maskinen får ny kjølepasta, og blir renset fri fra støv. Dette sørger for at maskinen ikke blir for varm, som videre gjør den raskere og forlenger levetiden. Hovedgrunnen til at bærbare maskiner slutter å fungere, er enten at harddisk slutter å fungere, eller at den blir for varm. Ved å bytte både harddisk og kjølepasta, samtidig som vi gir maskinen en rens, sørger vi for at maskinen https://windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/msvcp120 din lever lenge. Når du stiller maskinen tilbake, vil alt bli tilbakestilt.

Dette er vanligvis det enkleste for å fikse problemet, men husk å ta kopi av alt som er viktig på harddisken da denne vil bli som maskinen var når den var ny etter gjennopprettning. Start Menu Reviver – gir deg ikke klassisk startmeny, men en mer justerbar startmeny med fliser.

Exit mobile version